söndag 24 augusti 2008

Ibland är det...

...så himla bra att ha två tonårsgrabbar utan botten i huset. Jag fick i brevlådan, den med texten "ingen reklam" på, ett adresserat rekalmutskick från någon receptklubb med samlarkort som var så vanligt på 70- och 80-talet. Jag blev till och med lite nostalgisk. Just den här klubben hade specialiserat sig på bakverk och på ett av korten fanns Pavlova från Nya Zeeland. Att de kallade den "från Nya Zeeland" var nog enbart för att den var garnerad med kiwi. Den var jättegod! Jag åt så jag mådde illa. Det var ändå jättemycket kvar av den. Idag när jag kom hem från jobbet, ja jag har jobbat extra, var det inte en fullt lika stor bit kvar. Å jag kan inte tänka mig att fästmannen var så försigkommen att det var han som hade ätit en så stor bit när han kom hem från att ha skjutsat mig till jobbet i morse. Alltså återstår sönerna som skäligen misstänkta. Tur att någon orkade förbarma sig över den för det är syndigt att låta något så gott stå och bli dåligt i kylskåpet.

6 kommentarer:

Anna Stilla sa...

Det var kanske fästmannen trots allt? Just för att ingen skulle någonsin misstänka honom? :)

Här hemma försvinner sötsaker innan jag ens hunnit blinka. En gång bjöd jag Magnus på några kakor ur mitt eget kakpaket. När jag lyfte på blicken så var alla kakor borta. Han trodde att han fick alla! Så nu lämnar jag inte sötsaker obevakade.

Kram
Anna

Anonym sa...

Fästmannen är så blyg och tillbakadragen att han aaaaldrig skulle komma på idén att smygäta i kylskåpet! Jag tror på katten Simon.

Fästmannen

Anonym sa...

Jag tror också att det är Simon!

Kram Annette o Conny

Anna Stilla sa...

Ha! Simon är ju gammal och inte gillar han kiwi heller...

:)

Vilket deckardrama! Sådant gillar jag :)

Hanna sa...

Om du känner att du hemskt gärna vill göra mer, eller testa andra recept så vet jag en fattig flicka i Södertälje som gärna smakar ;)

Mona sa...

Jisses vad kul! Jag skrattar högt när jag läser era bryderier. Tack för dem!

Hanna: Den där kinamiddagen har ju inte blivit av än. Men jag har testat pinnhållaren :-)

Kram till alla/ Mona