lördag 20 december 2008

Pepparkakshuset är klart!


Så här ser det ut. Förra året fick jag fem små porslinsfigurer av Mikael i julklapp. Dessa passade alldeles utmärkt till. Det var ett pyssel att sätta ihop den där kyrkan men nu så här i efterhand var det värt besväret. Jag har precis suttit och tittat på Ernst i TV. Han är ju lite pysslig av sig. Ibland tycker jag nästan att han är lite väl påhittig. Återigen känner jag att jag skulle vilja pynta mitt hus riktigt mycket inför julen. Men när ska jag hinna med det. Nu är det för sent att göra något. Måste jag börja i oktober för att hinna få det som jag vill utan att behöva göra avkall på något annat? Jag fick en himla bra idé nu när jag såg på Tv men det får bli till nästa år.
I morse fick jag besök av svärsonen som skulle titta på mitt tak. Usch och fy, det kommer att kosta massor med pengar. Nödvändigt är det trots allt. Inga miljoner blev det på travet den här veckan heller 5 rätt till trots. Det blev jackpot dvs ingenting. Jag får glädjas åt att jag har ett pepparkakshus istället.

5 kommentarer:

Hanna sa...

Åh vilket fint pepparkakshus! Så pysslig har inte jag varit :)

Mona sa...

Tack Hanna! Du, det var länge sedan jag pysslade ihop ett pepparkakshus. Därför är jag extra stolt att jag klarade av att göra ett alldeles själv utan att köpa de där som säljs som byggsats på ICA.
Kram

Hanna sa...

Jag är mycket imponerad! :)

Anna Stilla sa...

Jättefint hus Mona!

För några år sedan bakade jag och barnen ett pepparkakshus. När huset var klart så liknade det mer en fabrik.

God Jul På Er!

Kram
Anna

Mona sa...

Anna: Haha så det kan bli. Förra gången jag försökte åkte allt i soporna så jag är så stolt att jag lyckades den här gången.
Kram